Den nya ägaren till Bureå Center (fd. Folkets Hus) Hamid Alami och hustrun Leila Kazemi har planer för framtiden och helt klart är att idéer inte saknas. I första hand avser man att fortsätta verksamheten ungefär som tidigare, med uthyrningar av olika slag, mer är på gång kan man avslöja.

decoy

Decoy

Det viktigaste av allt är att alla, båda unga och äldre ska känna sig välkomna och se Bureå Center som en möjlighet, menar Leila och Hamid.

Bureå Center är liksom Folkets Hus tidigare beroende av att huset används på olika sätt och redan nu den 26 oktober är det dags för höstens första större evenemang. Bandet Rockbandet Decoy från Skellefteå spelar då på Bureå Center.

Rockbandet Decoy från Skellefteå spelar på Bureå Center
Lördag den 26/10  kl. 21.00 – 01.00
Entre: 150 kr (förköp 120 kr) Åldersgräns: 18 år (leg)

För både unga och äldre
I helgen den 18 – 20/10 är det dags för LAN i Bureå igen. 22 ungdomar träffas och spelar dataspel under hela helgen i Bureå Centers foajé. Andra aktiviteter under hösten är gammaldansen som fortsätter på onsdagar. En Yogagrupp kommer att starta på söndag och fortsätter med sin verksamhet 20 veckor framåt.

Öppnar Café Center
Redan tidigt föddes planer att starta en ett café och om 3-4  veckor beräknar man kunna öppna Café Center  i foajén. Det är något som Hamid tror mycket på och man kommer att hålla öppet från klockan 08.00 på morgonen till 18.00 på kvällen varje dag.

Under november kommer det att bli mer musikunderhållning en glad nyhet för alla hemvändare vid jul är att dansen på Juldagen lever vidare.

Share →

2 Responses to Hamid och Leila planerar för framtiden

  1. Nina skriver:

    Jag hittar ingen information om Yogagruppen som ska starta på söndag.
    Vilken tid är det och vem ska hålla i passen?

    • Agneta Lundström skriver:

      Tyvärr har jag varit förhindrad att kolla upp det här. Jag lyfter frågan på Facebook och ser om vi kan få svar där.