Jag ville lära känna vår nya rektor lite bättre. Kanske vad hon gör på fritiden, familjen, boende mm. Så jag bokade en tid. Nu efter intervjun vet jag mer om min rektor.

Vår rektor är en sportig tvåbarnsmamma. Hon har två barn, en 9-årig flicka och en 12-årig pojke. Tillsammans med sin sambo bor dom på en bondgård typ, fast dom enda djuren som bor där är deras hund och deras katt. Dom bor i Järvtjärn 3 mil utanför Skellefteå. Ella, eller Ellenor som hon heter, gillar sköna kläder, jeans på jobbet men hemma är det oftast mjukisbyxor. Ibland kan det hända att hon har kjol men nästan aldrig klänning. Hon är fotbollstränare åt sin dotters fotbollslag. Hon gillar att gymma eller gå på gruppgympa. Hon gillar också frilufsliv.

Intrycket av skolan var att det var en bra miljö, och eleverna hälsade på henne när hon kom. Hon vill jobba för bättre möten mellan vuxna för att vi barn ska ha det bra. Hon tycker om människor. Hon har jobbat på Norrhammarskolan 6-9 och Morön – Getberget F-5 som ledningsresurs. Förr var hon rektor på Sjungandedalen F-5. Hon har också varit lärare i idrott, matte och no i Burträsk. Hon har också spelat fotboll sen hon var 7år till hon var 34år. Och hennes favorit skolmat är pizza. Nu känner du nog vår rektor lite bättre.

Skrivet av Anya Rönningsen klass 4B

Share →