Bild nedläggning

Servicepunkt Bureå i kris

Servicepunkt Bureå som under ett tiotal år administrerat
e-postkonton ”@burea.se” och driften av hemsidan www.burea.se har hamnat i kris. Intresset för att stötta föreningen och styrelsens arbete, har blivit allt mindre. Det har medfört problem med att skaffa ordförande, kassör och revisor. Vi ser nu ingen annan möjlighet än att avveckla föreningen.

Servicepunkt Bureå står idag för driften av portalen www.burea.se och ett stort antal e-postkonton. Den planerade avvecklingen av föreningen innebär, att hemsidan och mejladresserna kommer att sluta att fungera under sommaren, om ingen annan visar intresse att överta driften. Som det ser ut i dagsläget, kommer Servicepunkt Bureå som längst att kunna hålla driften igång till sista augusti.

Att hemsidan försvinner är trist, då vi anser att den fyller en viktig roll som marknadsförings- och informationskanal för oss i Bureå. Att nuvarande e-postkonton upphör att fungera, kommer att naturligtvis att innebära olägenheter för dig som användare, vilket vi beklagar.

Jobbar du i en förening och känner att detta är något som ni kan tänka er att överta, så mejla oss på info@burea.se. Villkoren för övertagande av domänen finns här!

/Styrelsen för Servicepunkt Bureå

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *